- Vitamine A (Retinol): boter, kaas lever, melk
- Bèta-caroteen (Pro-vitamine A): boerenkool, broccoli, spinazie, wortels
- Vitamine B1 (Thiamine): aardappelen, bruin brood, varkensvlees, volkorenmacaroni, zilvervliesrijst
- Vitamine B2 (Riboflavine): ei, leverpastei, melk, noten
- Vitamine B3 (Niacine): bruin brood, noten, pindakaas, vis, vlees
- Vitamine B5 (Pantotheenzuur): aardappelen, haring, vlees, melk
- Vitamine B6 (Pyridoxine): aardappelen, banaan, bruin brood, noten, vlees, vis
- Vitamine B8 (Biotine): ei, melk, noten, soja
- Vitamine B11 (Foliumzuur): broccoli, bruin brood, ei, spinazie, spruitjes, vlees
- Vitamine B12 (Cobalamine): ei, kaas, kwark, melk, vlees, vis
- Vitamine C (Ascorbinezuur): aardappelen, broccoli, kiwi, kool sinaasappel, spruitjes
- Vitamine D (Calciferol): ei, margarine, vis, vlees
- Vitamine E (Tocoferol): ei, margarine, noten, pindakaas, spinazie, zonnebloemolie
- Vitamine K: bloemkool, boerenkool, raapzaadolie, spinazie, mager vlees
Bron: Vitamine Informatie bureau/TNO.